Normal kaffebar

Normal udvider med kaffebar: Samme gode priser som du …

Normal udvider med kaffebar: Samme gode priser som du kender fra butikken

17. dec. 2022 — Som med alt andet i NORMAL er konceptet i Kaffebar’rolig knivskarpt, pivenkelt og naturligvis med helt unormale priser.

Hvad er bedre end en frisklavet kop kaffe to go? Måske en frisklavet kop kaffe to go, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Det kan du nu få hos den nye Kaffebar’ Rolig som ligger i forlængelse af Normal-butikken på Strøget.

NORMAL åbner kæmpe butik og kaffebar i Aalborgs midtby

NORMAL er en uudtømmelig skattekiste. Vi har både kendte mærkevarer til fast, lav pris og 100 nye, spændende varer hver uge, så kom på skattejagt i NORMAL.

Hos NORMAL sælger vi helt normale varer til unormale priser.

“Smager dyrt, koster billigt”: NORMAL’s Kaffebar’rolig er en stor succes

Kaffe, krydderier og saucer – find alt fra ketchup til instant kaffe. Hos NORMAL mener vi, at det ofte er de små pift, der gør madlavningen til noget specielt.

NORMAL elsker Aalborg, og vi elsker NORMAL. Vi nordjyder ved godt, hvad tingene koster, og det er en af grundene til, at kæden altid har satset massivt i Aalborg.

12 kroner: Ny kaffebar med vilde priser – Smag Aarhus

Normal

Aalborg, Kaffebar’ Rolig. Algade 19, 9000 Ålborg … Aarhus, Kaffebar’ Rolig. Søndergade 39-43, St., 8000 Århus C … Normale varer. Unormale priser.

Ny Normal åbner med gratis kaffe og goodiebags

Normal

Tjek tilbudsavis med det nuværende tilbud i Normal i Århus – Kaffebar’ Rolig, Søndergade 39-43. ⭐ Ugentlige tilbudsaviser til Normal i Århus – Kaffebar’ …

Normal Århus Kaffebar’ Rolig, Søndergade 39-43

Normal

7. dec. 2020 — Den danske kæde Normal, der sælger hverdagsprodukter, åbner en kaffeshop i Aarhus. Ifølge direktør Torben Mouritsen bliver tiltaget unikt …

Normal-kæde vil sælge kaffe direkte fra butikken

12 kroner: Ny kaffebar med vilde priser

Ny kaffebar på Strøget har sat priserne i bund og sælger alle varianter for 12 kroner.

Ny Normal åbner med gratis kaffe og goodiebags | Aalborg:nu

Det er en af de største Normal herhjemme, der nu inviterer til stor åbningsfest

NORMAL Århus • Kaffebar’ Rolig, Søndergade 39-43 • Åbningstider og tilbudsavis februar 2023

Tjek tilbudsavis med det nuværende tilbud i Normal i Århus – Kaffebar’ Rolig, Søndergade 39-43. ⭐ Ugentlige tilbudsaviser til Normal i Århus – Kaffebar’ Rolig, Søndergade 39-43.

Normal-kæde vil sælge kaffe direkte fra butikken

Den danske kæde Normal, der sælger hverdagsprodukter, åbner en kaffeshop i Aarhus. Ifølge direktør Torben Mouritsen bliver tiltaget unikt for byen.

Keywords: normal kaffebar